Mesét hallgatni mindig jó…de talán télen a legjobb, amikor kint sötét van, és hideg, bent pedig puha, meleg fény. És akkor egyszer csak felhangzik az egyszer volt, hol nem volt…. És máris repülünk, utazunk más világokba. Utazunk a mesével, mert néha a lelkünknek is szüksége van utazásra, feltöltődésre, együttlétre, mostanában különösen!
Gyere, és készíts magad az ünnepre, hangolódj a mesével, magaddal advent negyedik vasárnapján!
Mesélek majd egy bűvös ládáról, egy hegyi boszorkányról, aki épp egy téli éjjelen kopogtat be segítséget kérni, egy ősz szakállú öregemberről, aki hatalmas tölgyfává tud változni, mesélek az ünnep erejéről.

A mese-est ingyenes, örömmel adom, ajándékozom neked. Arra kérlek, hogy ha kapcsolódsz, akkor te is adj tovább egy ajándékot: egy mosolyt, a fényt, egy apró felajánlást egy számodra kedves civil- egyházi szervezetnek, egy segítségre szorulónak, aki lehet nem is ismer téged…
Az én ajándékom, az én fizetségem az lesz, ha te is tovább adod, amit kaptál, ami megteremtődött benned!
Legyen ez a világ egy kicsit jobb, legyen fény, várjuk együtt a születését!(Az esemény itt a Facebookon, az oldalamon lesz online, élő videó bejelentkezéssel-egy megosztással támogathatod! Köszönöm!!)

https://www.facebook.com/events/286799542771248/
https://www.facebook.com/events/384798099568436/